Forgiveness

image27
Torsdag imorgon och det här veckan har gått otroligt långsamt. Letar desperat efter jobb i Övik, men det går väldigt trögt. Försöker sköta mitt jobb samtidigt. Har sökt 4 jobb nu och det går mig på nerverna att inte få något svar.

Nova har skött sig bra idag, varken hoppat på Fellini ute eller inne. Båda hundarna ligger och sover nu, vilket e skönt.

Lyssnat på en låt idag, som en tjej skrivit och sjungit själv på youtube. Jättefin text. Tjejen kallar sig "kazmills". Låten hon gjort heter "I do". Kolla. Blev inspirerad och gjorde layouten ni ser till vänster och la även till en egenskriven dikt. Kommentera gärna.

//Linda is going to sleep.

Kommentarer
Postat av: Johanna & Fröken

Hallå! Gud vad du gör snygga layouter alltså! Dikten känns väldigt äkta och sorgsen...har du hittat på, eller menar du att det är slut med José nu? Det skulle ju vara jätteskoj om du flyttade till Ö-vik iallafall. Eller ännu bättre hit till Sundsvall så man får nån att träna med. ;-) Kramar till dig och brorsan.

2007-11-14 @ 23:41:29
URL: http://www.freewebs.com/frokenjohanna
Postat av: Erika

Skickade tillbaka skorna idag, så besviken jag blev =( De har likadana stövlar på crispin men de är ungefär 500 spänn dyrare.
Och jag såg ditt sms imorse. Det måste vara jättejobbigt det där =/ Hoppas att allt löser sig snabbt för dig. Du vet att jag håller tummarna det hårdaste jag kan.
*Lyckokramar*

2007-11-15 @ 17:09:22
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Postat av: Karin och Yazza

Hej!
Vad skönt att det går bättre med Nova och Fellini. Vad roligt det låter att du vill komma tillbaka till norrland. Håller tummarna att det ordnar sig för dig.
Kram ifrån Karin och Yazza

2007-11-15 @ 22:38:09
URL: http://karinkanin.se
Postat av: Erika

Ja, precis. Jag skulle ju ge dig en corvette i julklapp. Att jag nästan kunde glömma det, fattar det inte ;o)

Om vi drömmer liknande dröm kanske det blir ännu mera sant =)

2007-11-20 @ 18:42:23
URL: http://www.morgondimma.blogg.se
Postat av: Elisabet

Vilken häftig bild. Ha en bra kväll!

2007-11-29 @ 22:33:12
URL: http://stenvreten.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0