Vilodag

Fan va alla e lyckliga å glada med sina respektive. Kul att det går så bra för er, medans jag förblir ensam å singel in i döden *muttrar*. Två misslyckade försök till nåt som i min hjärna var tänkt till dejt, men som urartade sig helt. Den första verkade i början helt normal, trevlig å seriös. Vi pratade hund, träningsmetoder och ja, bara vanliga saker. Jag tänkte, fan nåt måste va fel, för inte kan jag ha sån tur att jag hittar en kille som e grymt snygg, singel, bor i samma stad och äer seriös dessutom. Precis, min intuition var rätt, för dan efter visade han sig vara ute efter enbart knull, porr å andra mer kinky saker. Så, det fick vara. Så till nästa potentiella dejt, visade sig också inte falla mig i smaken ... vi delade uppenbarligen olika åsikter vad gäller romantik, så där blev det ett blankt nej.

Så, här sitter jag då, lördageftermiddag, ensam med min cola light å en påse godis. Mitt enda sällskap bortsett från hunden är David Bisbals ljuva stämma i bakgrunden. Känns som att det är det närmaste en dejt jag kommer nu och för all framtid. Det värker så inom mig, för jag vill inte vara ensam längre. Nej, jag vill känna hjärtat slå, pirret i magen å allt det som kommer med att vara kär och även få kärlek tillbaks. Några sa i ett forum, (där jag bruka dela med mig av mina tankar lite nu och då) att jag lider av posttraumatisk stress. Vilket låter mycket troligt, utifrån de symptom jag uppvisar. Önskar att den jäveln fick känna samma å gå igenom va jag gjort under dessa år och fortfarande gör. Vad är 5 år i fängelse mot vad jag måste genomlida? Inte ett jävla skit. Nu blev jag bara så förbannad på karln. Har god lust å skriva va karln heter, bara för att alla ska hata honom lika mycket som jag gör. Men nånstans inom mig så klandrar jag ändå mig själv, å då drar jag mig tillbaks och anklagar mig själv om och om igen. De som följt min blogg vet vad jag talar om. De oförutseende gråtattackerna, paniken, ångesten å rädslan. Detta gör det inte heller lättare, när man längtar efter närheten till någon att kunna ligga hos och känna tryggheten.

Para clausurar el diario ... una fota de David Bisbal ... Creo qué es el hombre más, más guapissmo.  Y vosotros no comprendeís qué escrito . . . Fråga, så översätter jag ... om ni är snälla ... ;O).

Besitos para mi amigos.
Linda = Bonita = Vacker
;O)

image62

Torsdag i mitt hjärta

Min högra fot känns lite bättre idag, så jag gick till gymet idag å pressade mig som vanligt på löpbandet i 65 minuter. Skönt som sjutton, men foten kändes av efteråt. Men nu verkar det släppt lite iaf.  Vare på stan me bästaste Erika, käkat lunch på Paris å köpte ett par nya jeans på BikBok. Skitsnygga å dom satt som klistrat på mig ... Träffade också Sussie på stan å hon å Söder kommer på min inflyttningsfest ... =O).

Jag och en trevlig person i mitt liv har haft så otroligt skoj ikväll ... Tack för att du finns ... ;O). Skulle kunna skratta så magsäcken spricker ... uj ... det där lät nästan lite äckligt. Men, det börjar vi ju bli van vid nu. Mina fingrar räcker inte till för å räkna alla nu ... Så vi får låna dina 10 fingrar me ... =P. Vi syns imorrn va?

Nu ska jag sussa

Nattis alla å hoppas jag inte drömmer mardrömmar igen

Linda

Pumpa pumpa pumpa

Kört 65 minuter löpband och därefter axlar och mage idag. Igår körde jag ju bic och rygg så ... Startvikt blir då 53 kg, så får ser vad det ger för resultat om 1 mån =O). Looking forward to see the results ... Ser väl när killarna börjar dreggla efter mig mer än vanligt *asg*.

Betalat räkningar idag vilket är en mindre njutbar upplevelse. Tror att jag hamnade på runt 7000:- å då ska vi tänka på att denna stackars flicka har återgått till slaveri-livet, vilket innebär student. Finns få fördelar iaf, och dom får man fan lyfta på varendaste liten småsten för å hitta.

Funderar seriöst nu på att styla om mig lite. I detta fall innebär detta en tatuering, men det har jag ju funtat över i flera år, så lika bra å få fingrarna ur å gö detta nån gång. Sen e jag jäääävligt sugen på å gö en till piercing. Har ju som en del bekant vet en navelpiecing, men nu vill jag gö en i tungan ... =P. Men, väntar till efter inflyttningsfesten. Tänker ju fan inte va nykter på min egen inflyttningsfest ... ;O).

Killen nedan måste va nåt av det läckraste som finns, kanske för att han har massa tatueringar, å jag har två stora svagheter när det gäller killar, om man bortser från vackra ögon och vältränad kropp, så e det tatueringar å piercingar ... särskilt i tungan ;O) ... Tänk å se en snygg kille me riktigt vältränade överarmar å en fet tatuering ... yummy ... Så ... tjejer ... njuuuut ... å ni få killar som kikar in ... titta bort ... ;O) ...

image61

Morgonstund har fan inte guld i mun

Jag sov så gott under varma täcket. Blir därefter som den trötta och icke pigga varelse jag e, väckt av en betydligt piggare varelse. Klockan visar 06:56. Så, bara å klä på sig å ge sig ut. Gatorna va väldigt tomma sånär som på nån enstaka bil. Inte en endaste människa så långt ögat når.


image59
image60

När själen brister

Nu e jag sådär rädd igen, jag sitter här i soffan, darrar och tårarna rinner. Jag får panik och blir rädd för hur jag reagerar utan något som triggar detta. Det har hänt så många gånger förr ... och jag försöker ta djupa andetag men blir bara skrämd och mer inåtvänd. Om själar kan brista så har jag förlorat min för längesen ... Om hjärtat kan krossas, så har jag tappat hoppet om att någon kommer kunna laga det igen.  Tre år sen ... tre långa år har gått ... men stunder som denna känns det som alldeles nyss ... å jag blir rädd igen ... vet inte var jag kan gömma mig. Kippar efter andan, och kan känna kudden som pressas mot mitt ansikte. Jag känner ett slag, två slag, tre slag osv ... Jag blundar samtidigt som tårarna strömmar nerför mitt ansikte ... Hjälp mig ur detta ... Behöver känna trygghet igen. Jag e förlorad ...


image58

Kåtslag

Det här med sex är sannerligen ett ämne som kan diskuteras in i det oändliga. En del menar på att det inte e det viktigaste som finns, medans jag tillhör gruppen som ser sex som ett nödvändigt ont. När man e singel uppskattar åtminstone jag sexet på ett helt annat sätt, än i en relation. Kan ju iofs ha nåt å göra med att jag inte har fri tillgång på denna underbara upplevelse närsom. De senaste månaderna har jag kännt mig som en hormonstin karl, brunstig ko eller kåt tjur ... kalla det va ni vill. Men jag behöver nån nu, å inte bara för sexet ... självklart inte ... även om vissa kan tycka att jag e porr-princessan nr1. Nej, jag vill ha hela paketet, kärleken, romantiken, mysiga hemmakvällar i soffan under en varm filt, någon att dela skratt å tårar tillsammans med. Men, jag har länge insett att Gud har förbannat mig, för att jag inte e tillräckligt troende. För de killar, som jag kan tänka mig att inleda något med, ja, va händer me dom? Jo, dom e så förbannat upptagna, bor miljontals mil bort (nästan iaf) eller e så jävla kåta att k*ken lossnar på dom. Kan inte mina drömmar besannas för en gångs skull? Fram tills dess får jag väl fortsätta dreggla efter halvnakna killar på nätet ...

image57

Lördagsnöjje

Jao ... alkoholistvarning och Fear Factor nörd, e det så denna lördagkväll skall sluta för mig? Verkar fan inte bättre ... men va fan ... livet e för kort för å diskutera huruvida jag e knäpp eller inte, så skit i å begrunda er i detta. That's it.

Hade en konstig dröm i natt, som jag inte kan minnas, eller så har jag förträngt den med risk för den traumatiska efterföljden drömmen kan ha inverkat på mig. En räddande ängel i nöden ramlade ner på min mage sisådär runt 04 på morronen och tog mig bort från den förträngda mardrömmen. Samtalet varade i ett ex antal timmar, varvat med sms, mms och videosamtal. Fan va trött jag var sen, men det var det värt, eller hur ... ;O). Somnade direkt runt 6 och fick mig ett brutalt uppvaknande, som fick mig att inse att nej, jag hade inte dött å komme till himlen. Fellini ville ut å göra sina hundiga behov, som alltid klockan 7 på morronen.

Promenaden efterföljdes av obeskrivligt besök av mor, far samt förvirrad mormor, som inte förstod vem just mina föräldrar var. Jag dessutom i min yra, groggy värld (förkylning kallas det av normala levande ting), som kunde liknas vid ett "jag e stenhög på LSD", fick med glad min sitta och göra kära mors läxor, som hon inte klarar att göra själv. Så, tja, snart e jag nog inofficiellt utbildad USKA. Yeeeey. Detta firas nu, efter samtliga familjemedlemmars hemgång, med en nysprättad iskall .... neeeej, inte öl, men likasåväl god cider med smaken hallon/lime. Fan, vilken jävla alkoholist hon e nu, tänker säkert de flesta ... men va fan ... läs förstnämnda stycke igen ... så slipper jag förklara mig.


image56

Over and out

StepIn nästa

Idag var jag och fixade medlemskort på StepIn här i stan. Kostar 375:-/månad, men det må det va värt bara jag e redo för Beach 2008 ;O). Ska dit imorrn å köra ett pass tänkte jag och lyfta lite vikter ... =P.

Gjorde ett test i brist på annat skoj ... ett test som en trevlig person har på sin blogg. Nästan skamligt å visa upp resultatet ... *s* ... Testet kommer från Fultal. Här nedan e mitt resultat:


Ditt Fultal är över Socialstyrelsens rekommendationer. Ditt Fultal är: 450
Du tillhör Fultalsgrupp 6

Ditt Fultal är över Socialstyrelsens
rekommendationer.

Analys:

Jojo, här har vi legat i!

Du ligger över vad socialstyrelsen anser som normalt och är du inte gift ska du nog ta och fundera över om du kan pressa in ett bröllop i nästa veckas schema. Detta för att visa att du aktivt gör något för att bromsa dit skenande fultal.

Vad du behöver är att slå dig till ro med en man/kvinna och börja leva ett normalt liv där dubbelmackor och kebabspett är maträtter och inget annat!

Men var vaksam, även i ditt radhusområde kan farorna lura bakom närmsta häck: Swinger-grannar som lockar med car-key-partys är en vanligt förekommande frestelse som lätt kan dra dig längre ned i fördärvet.

Se även upp för oväntade kombinationer som "föräldramöte och blandbar" eller "twister och bastu". Dessa och andra, till synes harmlösa tillställningar, kan sluta i tragedi.

Vill bara säga att "R" du e verkligen den finaste på denna å alla andra planeter ... jooo ... jag har besökt samtliga av universums planeter ... å konstaterar att DU e gudomlig ... ;O).


image55

Kvällens tankar

Krama mig hårt och länge, jag behöver hålla om dig. Låt mig vila i din famn, jag behöver känna närheten. Kyss mig, jag behöver känna dina läppar mot mina. Ta mig till en plats dit du aldrig tagit någon förr, så lovar jag att följa dig till världens ände. Låt mig se va som döljer sig bakom ditt leende och dina blåa ögon. Jag vill luta mitt huvud mot ditt bröst och höra hur ditt hjärta slår. Finns där en plats för mig? Det gör ont, så ont, för du e så vacker. Förbjuden frukt, men hur kan jag motstå? Bara lite, lite, låt mig få komma in ... står din dörr på glänt? Endast du har svaren. // L

Livet suger ibland

Har fan inge intressant å berätta idag. Tränat kontaktövningar me Fellini och det gick kanonbra. Annars har det inte hänt nåt skoj ... Lyssnar på en gammal låt och tror om jag inte minns fel tillägnat denna förut, men den e så bra så jag gör det igen ... Erika ... du e den finaste vän jag nånsin kan önska mig ... älskar dig min vän

Oh, why you look so sad? The tears are in your eyes. Come on and come to me now. Don't, be ashamed to cry. Let me see you through. 'Cause I've seen a dark side too. When the night falls on you. You don't know what to do. Nothing you confess. Could make me love you less. So, if you're mad get mad. Don't hold it all inside. Come on and talk to me now . Hey, what you got to hide? I get angry too. Well, I'm a lot like you. When you're standin' at the crossroads. And don't know which path to choose. Let me come along. 'Cause even if you're wrong. I'll stand by you. I'll stand by you. I won't let nobody hurt you. I'll stand by you

image54



Ny vecka

Det har varit en lång, omtumlande, men också väldigt händelserik helg. Lördagen var en av de bästa på länge och jag träffade så många gamla vänner, däribland kära Tony, som jag inte sett på fyra år, bortsett från snabbisen i torsdags, då han lämnade VIP-inbjudan. De flesta var efterlängtade, saknade och bara positivt. Sara, gotjejen, men vi hann knappt prata nåt. Stefan, fast han va jättefull, men vem va inte det. Sussie, ja, alla, förutom en person.

Jag har även haft mycket att tänka på, funderat tusen gånger om, ifall jag verkligen fattade rätt beslut. Det känns tungt, jobbigt och bara lessamt. Sitter å fingrar på msn-fönstret, ska jag messa eller låta bli? Jag kan inte hjälpa det, men saknaden e enorm och längtan om än större än innan.

Som tidigare nämn, är jag inget större Melodifestivalfan, men textraderna nedan från Sibels bidrag, känns så otroligt passande ...:


"Even if I could I wouldn't leave you crying. Even if I should. And there is no use denying. That you and I belong together. We share a hidden past. And nothing short of my forever. And yours is what I ask. I don't have much to give you. I don't have much to share. I reach as far as I dare go. And pray I'll find you there"

image53


Grand Opening - Cover Club - Schlagerbaren

Buffén var sådär. Men jag var inte så värst hungrig heller, så det gjorde inte så mycket. Undras vem den salivspottande killen var, enligt Erika *flinar*. Varför hamnade jag och Erika på kort med endera Tony eller Frank, eller va det Rongedahl, eller va dom heter? Konstaterar också att det inte e bra att dricka lite öl här, lite sprit där, nån shots osv. Då mår man som jag gör idag ... förjävligt.

Har inte haft så kul på jävligt länge faktiskt, men killar kan vara dryga jävlar. Har tappat räkning hur många det faktiskt var som försökte nåt med mig. Tur att förståndet inte försvann me alkoholen, för min del. En kille påstår sig ha varit på fest hos mig för några år sen, men jag var inte intresserad av honom varken då eller nu. Han planerade en träff med mig idag, så han undrade om han skulle välja röda eller blåa servertter. Qué? Go suck your own fucking dick ... Frank satt å smekte mig över ryggen så fort han fick chans. Stefan va lite väl intimt närgången på dansgolvet och frågade om det var närmare hem till mig eller till honom. Jocke försökte charma in sig me å ständigt snusa mig i nacken eller på halsen å tycka om min Cat Delux. Inte fan blev ne bättre av att jag trodde han va 30 då han egentligen va 38.

Träffade på Sara, men hann inte surra så mycket me henne. Va så förbannat jävla full så va nog lite överallt å ingenstans. Sen kom Stefan (notera att detta va innan han började me sin intimdans) å jag å Erika hakade på till bordet där resten av gänget satt. Det va Sussie, Söder, Jimmy, Blom och (fan va jag vill trycka ut ögona på henne) Madde. "Åh, det va så längesen vi sågs. Vi kom ju ifrån varann liksom". Jojo, å va fan berodde det på tro?

Avslutar inlägget, med risk för vidare uppdatering ikväll, då sinnena klarnat å jag inte e lika bakis. Njut av bildserien nedan.



image52

Home

Väntar på att Carina å Linn ska komma å hämta upp mig å Fellini. Vi ska på Inoff.utställning i Nordmaling idag, mer i syfte att erhålla erfarenhet för min del i varjefall. Jag hoppas vi kommer iväg hemåt hyffsat i tid, då jag vill slippa stressa arslet av mig för att hinna göra mig iordning för ikväll. Jag och Erika ska nämligen befinna oss på Statt vid 20.00 för Grand Opening av Cover Club.

Nedan kommer en video me Chris Daughtry. Han var med i American Idol 6, men vann inte. Märkligt, för han var mycket bättre än den där bruden iaf. Grym jävla röst har han. Låten heter "Home" å e helt jävla underbar. Får mig å tänka ...


Chris Daughtry - Home

Förlorad ...


Hela den gångna natten har jag vaknat otaliga gånger och tankarna har snurrat runt. Jag känner mig så otroligt förvirrad, lessen och ensam. Ja, just i detta nu känner jag precis så. Ensam i själen och i hjärtat, för jag har gjort något, som jag inte vet om jag kommer att få ångra för resten av mitt liv. Jag saknar dig redan och tvivlar på mig själv. Önskar att när jag öppnar ögonen igen, finns du här vid min sida ... För det är dig som mitt hjärta slår för ... jag är förlorad ... förlorad i dig.


Have You Ever Needed Someone

Have you ever needed someone so bad. Have you ever wanted someone, you just couldn't have.Did you ever try so hard, that your world just fell apart.Have you ever needed someone so bad. And you're the boy I've got to have. I've  got to have you baby.

Bärs, bärs åh älskade bärs

Snälla Erika hjälpte mig att kånka hem en stor och otymplig IKEA-kartong innehållandes två stycken LACK-hyllor, 4 klappstolar i plast, samt två stycken bordslampor. Varav det sistnämnda enligt mina ögon var allt annat än hela och fina. Inte speciellt bright att placera två glaslampor med endast ett tunnt lager bubbelplast löst slängandes i en stor kartong. Ringde självklart och påpekade detta smärre missöde för IKEA, som lovade att skicka ut två nya lampor till mig. Men, eftersom jag tycks förföljas av otur, lär väl även denna uppsättning lampor vara totalt söndersmashade med.

Tony var förbi ikväll och lämnade VIP-inbjudan till Grand Opening av Cover Club nu på lördag. Gratis inträde, samt mat och dryck ingår =O). Kruxet e att man skall vara där till 20.00 och då börjar Melodifestivalen. Mig personligen, så skvätter jag inga större tårar om jag missar det. Men, Erika gör nog det ... så får se om vi kan ta oss dit, å sen få stämpel å kila hem en liten sväng för å sen återvända. Har ju ändå fyllt kylen me BÄRS ! ! !

Pratade me "O" igår ... vi fick kontakt då jag flyttade ner till Sthlm för tre år sen. Av nån outgrundlig anledning efter ganska intensiv kontakt via msn, mail och telefon, så bangade jag tydligen på å träffas. Enligt "O"s utsaga, så var jag tydligen så pinsam att han tom åkte ända från Ronneby upp till Stockholm för att hälsa på mig, åsse dizzade jag han totalt. Så, uppenbarligen har jag varit skitstövel med i mitt förgångna. Jag tycker väldigt bra om honom, men har sagt att det aldrig skulle funka mellan han och mig, pga avståndet och jag har inga planer på att flytta söderöver igen heller.

Avslutar för stunden med denna underbara ballad med Delta Goodrem



Lost Without You

09:59

You know I'd fight for you but how can I fight someone who isn't even there. I've had the rest of you, now I want the best of you. I don't care if that's not fair. Cause you and I could lose it all if you've got no more room inside, for me in your life. Cause I want it all or nothing at all there's no where left to fall when you reach the bottom, it's now or never Is it all, or are we just friends. Is this how it ends, with a simple telephone call you leave me here, with nothing at all.

NT


Tankar

Mitt hjärta gråter av ensamhet och min själ den brister av saknaden. Det är så ensamt, kallt och världens känns så otroligt skrämmande, när man inte vet vad som väntar där framme. Jag vill så gärna tro, men tron har svikit mig förr. Jag vill så gärna hoppas, men hoppet har lämnat mig så många gånger förr. Jag vill så gärna veta, men är rädd för vad sanningen har att avslöja. Istället kryper jag ihop och omsluter mig i en bubbla, där ingen kan se. För ingen skulle förstå, då jag har vandrat ned för den här vägen så många gånger förr. Långsamt blundar jag, tar ett djupt andetag. Nu släpper jag taget och låter mig falla, och förlitar mig än en gång på hoppet. Kommer det att göra ont, eller faller jag mjukt, för en gång skull. Ingen vet vad framtiden har i förvar åt mig ... En dag måste solen lysa när jag vaknar och tittar ut genom fönstret. // (LML 2008-03-12) (Escondidos)


Pissväder

Händelserik dag igår ... hmmm, e det en korrekt ordföljd? Jaja, hursom, va på sjukhuset å tog blodprovet, gick igenom med min läkare vad som kommer att hända med mig framöver. Leverbiopsi och mest troligast 1 års injektionsbehandling. Kände mig lite deppad, så var tvungen å trösta mig me en tårtbit å smörgås på stan, i gott sällskap me Erika.

Haft ett intressant samtal via msn me "C". Long time, no see, eller va man ska säga. E väl typ 4 år sen vi träffades å sen jag flyttade till Sthlm har det som runnit ut i sanden, eftersom han e kvar i Umeå. Va hursomhelst jättekul å prata me honom igen ... å seriöst, fattar jag inte va det e för fel på de tjejer som inte velat stanna hos honom. Men men, alla kan ju inte va lika bright som mig ... "M" messade mig me, men han e mindre angenäm att återuppta någon närmare kontakt med. Riktigt skum kille, enligt min mening iaf, men som jag då i min "ungdom" av blott 24 år dejtade ... huuugaligen ... Tja, det e inte bara i Sthlm det finns lågpoängare ... dom hägrar tydligen i Umeå me ... å refererar således till "M".

På lördag blir det ändrade planer. Tanken var hemmakväll me bärs å Melodifestivalen hos mig, me Erika. Men, eftersom Tony sms:ade mig igår om fribiljetter till Statt, där det ska va nypremiär för Cover Club och Schlagerbaren, så kändes det som att valet inte var så svårt. Kan ju hända att vi förtär de alkolhaltiga substanserna FÖRST till tonerna av ljuv musik från Christer Sjögren bla ... *ironi så det skriker om det*. Ser hursom fram emot en kväll som e upplagd för alkohol, pinsamheter å musik så det står härliga till.

image51

Ny layout ... =O).

Jag vill, hoppas och drömmer ... Kanske en vacker dag. Jag har så mycket mer att ge ... för mitt hjärta är fyllt av kärlek, men ändå tomt utan dig ...

image50

Gnällmaja

Mamma har någon slags röntgensyn och ser minsta lilla fläck. Igår påpekade hon dammet på tv-skärmen samt att diskbänken inte var ordentligt torkad. Hon tittade även med suspekt blick på den fyra vinglas, som jag strategiskt placerat på vänster sida om micron, dock sa hon inget om detta *ler*.

Flera centimeter vattenblandat snöslask dränkte ner mina skor, som tycktes svälja vatten, tills jag kände hur mina iskalla fötter badade i skorna. Kom in och slängde av mig både skor, sockar samt byxor. Nästa runda va lika förrädisk den. Hoppas på en bättre morgondag, då jag ska käka lunch med Mariette å få se lilla Robin igen.

Hägglunds-Peter har börjat messa mig igen via epost. Visserligen en envägskommunikation, men han finner det tydligen mycket givande, trots att han har tjej numera, enligt hans egen utsaga. Jag hoppas att jag slipper stöta på honom varsomhelst, ovetandes ... Erika, vars har du in handväska i betong ;O) ... ?

Kvällens video, Hungry Eyes - Eric Carmen:


Fredagsmys ... me mig själv

Igår stötte jag på en granne, en äldre pensionärstant, som inledde ett försök till trevlig konversation med mig, vilket i slutändan resulterade i att jag bestämde mig för att INTE tycka om denna tant. Detta i och med att hon kom med tillsägelsen att jag fick absolut inte låna ut min tvättstugebricka till någon främmande på stan. För det första, hur jävla pundad tror hon jag e? För det andra, neehee, gör hon hon det då eller? Idiot ... Man ska passa sig för tant Agda 90 år iaf, det e ett som e säkert ;O).

Ja ... videon nedan med tillhörande text har väl ett ganska så tydligt budskap ... Jag har inga planer på att hitta någon annan och jag tyck om dig med.

//Linda

All For Love

Kort torsdagsinlägg

Jahapp, skojig dag. Blivit utittad och flirtad med idag av nåra alkisar ... nu e ni väl avis på mig? Fan, har folk inge bättre för sig? Å va fan, måste dom röka precis i entreöppningen till bibblan. Det stinker s*tan inne där ...

Försökte installera Photoshop, som jag fick utbränt av Stefan, mitt första ex. Gick inget vidare ... så måste be honom om hjälp imorrn. Fan va frustrerande ... tänkte ju ändra layout å grejja på i bloggen.

Ska sova nu ...

Nattis

image61

Tankar jag musik - Tankar jag tänker

Jag försöker tyda. försöker hitta svar, som ska göra allt lättare. Dagar och nätter passerar och ibland känns allt helt underbart. Men ibland tappar jag modet, viljan och hoppet. Det är då jag undrar vad jag egentligen väntar på och vad jag tror ska hända. Det är som att ta en godis ur skålen och lova sig själv att inte ta nån fler. Tills man känner suget efter en till och ytterligare en till och sen är man fast.

Tears of love, tears of pain, for whatever reason, tears are always the same (Linda M Lundin 2008-03-05)

Tårar är rena och våta, tårar för nåt man inte kan förlåta. Men tårar kan också bota smärta, även de tårar som bor i ditt hjärta. (Okänd)



image60


Let Me Be The One

Dedicated to "R", you'll always have a special place in my heart.



You are all I ever need
And I still wonder what I'd be
Without you to hold me when I call
Would I be anything at all
Sometimes I wonder what a fool I've been
Please open up your arms and let me in

You have touched me with your eyes
Like no one else has touched me
It's funny but you know that
I can't take you by surprise
It's just the way it should be
I think by now you know me

I've been too blind to see what I have found
But all I know is I need you around


Let me be the one for you
I wanna be the one for you
Ah...(oh, oh) let me be the one for you
Together be the one


Sjuk

Ja, nu har jag fått internet igång. Tanten visade sig vara mycket trevlig å vi surrade på ett bra tag. Rättare sagt närmare 1½ timma som detta tog, i och med att vi fick vänta på Bovärden, som behagade dyka upp efter en sisådär 20-30 minuter för å låsa upp i Elrummet.

Har slösurfat lite och ska snart ut me Fille ... sen krypa ner i sängen eftersom jag känner att jag kommer va döförkyld imorrn ... =O(. Ska passa på å va lite fjantig också å lägga upp bilder på de enligt mig tre sexigaste karlarna i världen ... och, ja jag vet att dom e lite gamla, men who cares?

image57
Bruce Willis


image58
Kiefer Sutherland

image59
Jude Law

Snabb uppdatering på bibblis

Jaha, väntar å väntar, men får ju inge internet. Idag ska det komma en tant hem till mig å grejja på. E lite suspekt just i och med att det e en TANT. Va fan kan hon om internet, uppkopplingar osv. Tror jag kan mer själv, men får väl se va hon fixar för under. Huvudsaken att hon får till, så jag kan surfa iaf. Plus att jag ligger efter me mina distanskurser. Vilket inte e speciellt bra heller ...

Igår ägnade jag i princip hela kvällen åt å snacka me Jens på msn. Jens e en gammal skolkompis sedan gymnasiet. Vi satt båda å funderade på hur vi egentligen fick kontakt från första början i och med att vi har haft msn kontakt ungefär sen jag flyttade till Stockholm för tre år sen. Hursomhelst, trevligt tidsfördriv å en undervän kompis e han iaf. Några av mina fd tjejkompisar var för övrigt väldigt fjantigt intresserad av två av Jens närmaste kompisar, Abbe å Bostedt. Det va på den tiden jag hellre ägnade mitt liv åt musik å djur än killar. För sånt va trams, ansåg jag då ... =P. Fast, nu e jag benägen att motsäga mig detta ... eller hur "R" ... ;O).

Ska kila vidare här nu.

Hejsan svejsan

Puss puss

RSS 2.0