Valborg och gamla minnen

Imorse hade jag tenta uppe på Komvux i Engelska A. När jag satt där, så gick jag äntligen veta vad jag skulle ha pluggat till, Culture English and American Society eller nåt liknande. Hade liiite svårt att skriva, då pensionärstanten som satt mitt emot mig, som skulle vara tentavakt, var oerhört pratglad. Väldigt trevlig tant förvisso, men svårt att göra bra ifrån sig på tentan.

Jag har baxat ner min älskade stationära dator, som har stått och samlat damm uppe på hyllan i min "walk-in-closet". Plockade ut vad jag tror e mitt grafikkort, samt en brännare, som jag inte e säker på om det e cd eller dvd? Hmm, hursomhelst, Magnus morsa ska få det, när jag kommer upp, för hennes dator verkade sen igårnatt ha havererat. Efter det rotade jag igenom en kartong som stått i min "walk-in-closet". Hittade gamla fotografier, som är tagna för va 5 år sen. Då var man ung och dum, eller tja, iaf ung ... ;O).

För övrigt har jag varit på stan en sväng, och inhandlat den sista presenten till Magnus, samt presentpapper, som jag höll på att glömma. Var in på Gallerix och surrade massa me tjejen som jobbar där. Hon tyckte min tatuering var ascool *ler*. Så, vi stod säkert å pratade i en 15 minuter *s*.

Nu ska jag slappa i soffan framför tv:n. Ska väl kila ut me Fellini runt 20 och hoppas att vi slipper fyrverkerier då. Stackars plutten, som e jätterädd å värre blev det när päronen klemade på me honom under Nyår *morr*.

Puss å kram

Linda

image83
Jag med en stooor glass innehållandes olika spritsorter däribland Blå Curacao. Bulgarienresa

image84
Sista dagen i Bulgarien. Världens godaste champagne i handen "Christa"

image85
Mina fd huskatter Diesel längst ner och Diablo längst upp

Mår Dåligt

Idag har jag haft en dålig dag. Vet inte om det är normalt, men sen jag började med medicinen har jag haft mer ont i levern av och till. Jag är även väldigt trött större delen av tiden, så ibland måste jag sova en stund å de senaste dygnen har jag lagt mig runt 21. Idag mår jag oerhört dåligt också, känner mig illamående, yr och tung i huvudet. Det bränner och jag är väldigt trött. Och NEJ, jag är INTE med barn, om nån tror det, även om det låter som det på symptomen. Var tänkt att Anna-Carin skulle komma över imorrnkväll å vi skulle pimpla lite vin å ha allmänt trevlig, me tjejsnack å så. Men, får se om jag orkar om jag mår såhär imorrn. Just nu känner jag bara för att krypa ner i sängen, dra för så det blir alldeles mörkt i rummet å dö.

Nåt trevligt hände iaf igår. Pratade me den bästa personen som finns på den här planeten. Ska nog åka på Onsdag iaf, efter att mitt paket kommit. Det som Magnus ska få, bla =O). På fredag eller lördag tänkte jag springa på stan å fixa det sista för Magnus presenter. Behöver bla presentpapper å slå in sakerna i. Sen får vi se hur det går å släpa me allt på bussen. Kommer se ut som jag ska flytta in hos honom *s*.

Här kommer lite mysig tisdagsmusik med Johan Waite - Missing You.


Tatueringen på plats

Kort inlägg ikväll. Tatueringen blev skitbra, och jag e sååå jävla nöjjd. Min supergoa extramamma Carina var me å dokumenterade hela händelseförloppet. Jag dog inte, ska tilläggas, tur för er som tycker om mig, å synd för er som hatar mig ;O). Ska fortsätta här nu ... Puss på alla. En extra puss till Magnus ... ;O).

image82

The Day Before


Igår var det utställning och lydnadstävlingen uppe vid Modohallen. Det gick strålande för alla och jag säger ett extra grattis till Linn, som gjorde sin debut i Lydnads 2:an. Även ett grattis till my dearest mother ;O) ... som fick sånt fiiint omdöme i kritiken om sin lilla Dröm. Och TACK för att du ställde upp å visade min lilla Fjant. Det gick ju kanon, å du fick öva på min snabba kordinationsförmåga mellan ringarna ;O).

image80image81


Idag har det varit relativt lugnt, som de flesta andra dagar i mitt liv numera. Blev inget apoteket, för när jag gick ner så öppnade dom inte förrän 12 å då ides jag inte gå ner igen. Så, ska dit imorrn innan jag ska till tatueraren för å gadda mig, first time ever. Spännande värre, men tror det svider mer i plånboken än på kroppen =P.

Jag saknar min älskling så mycket att det gör ont. Förstår inte varför jag tvivlar och tror att något är galet. Så känner jag iaf nu. Kan som inte låta bli och idag har jag inte ens skickat nåt sms till honom. Vill så gärna att det här ska hålla för alltid. Kan inte se mig utan honom efter snart 1 månad. Hur en människa kan beröra en så rakt in i själen. Men, nu ska jag lägga band på mig själv å invänta honom. Han får höra av sig nästa gång, ska försöka, låta bli, även om det är svårt att hålla sig.



You're there by my side In every way I know that you will not forsake me I give you my life I would not think twice Your love is all I need, believe me I'm wondering how  I ever get by  Without you in my life to guide me Wherever I go, one thing that's true Is everything I do I do it for you So whenever you get weary Just reach out for me I'll never let you down, my love I may not say it  Half as much as I should But when I say, I love you Darling, that means for good So open up you heart and let me in And I will love you, until forever Until death do us part We'll be together So, take my hand And hold on tight And we'll get there This I swear





SPA och Förvirrade Tankar

Igår var jag och Erika på Carolinas SPA. Vi fick nack-och ryggmassage samt facekur. Det var helt underbart skönt och jag hade nog kunnat tagit helkroppsmassage. Ikväll ska snälla och gulliga Erika bjuda mig på mat å sex-leksaks-party. Gogumman min, som jag älskar så. Inte för att jag menar att man kan köpa mig *s*. Men, jag bara älskar denna tjej mest i hela världen.

Någon har sagt att man inte blir lycklig av pengar. Jag vill påstå motsatsen, för man e fan i mig inte lycklig, när man lever i den situationen som jag gör. Att man är helt desperat och förtvivlad och måste börja sälja sina ägodelar för att ens kunna klara månaden och ändå knappt det. Att varje sekund gå omkring å grubbla på hur fan ska jag klara mig? Jag vägrar nedvärdera mig så att krypa till päronens fötter å tigga pengar. Det gör jag bara inte, för då får min störda morsa rätt igen och hon ska fan i mig inte få ha rätt över mig. Hon har redan förstört det mesta i min uppväxt å mitt liv så.

Egentligen borde jag inte gå och göra den där tatueringen på måndag, eftersom jag behöver spara pengar. Men, samtidigt känner jag att behöver komma bort, unna mig nåt å slippa sitta hemma hela dagarna, rulla tummarna å bara må skitdåligt. Tur att jag iaf kan hålla humöret uppe me å tänka på mina underbara älskling. Och att jag snart får träffa honom igen. Då blir livet lite ljusare och dagarna går lite fortare.

Puss puss på er alla älskade vänner å en megapuss till min underbara kille

L

image79

Tankar

Det är mycket känslor och många tankar som snurrar runt i mitt huvud just nu. Kanske därför att det här är så nytt för mig och jag vet inte riktigt hur jag ska hantera det på bästa sätt. Allt har gått så fort och på så kort tid, att jag inte riktigt hunnit med mig själv. Det låter jättekonstigt för en del kanske, vilket jag förstår, för jag tycker själv det låter konstigt. En sak vet jag säkert, och det är att jag funnit den sanna kärleken. Alla ni som genast dömande slänger ur er: "Hur kan du veta det på så kort tid", Jag bara vet, och det är inget jag kan förklara. Man måste uppleva det själv för att förstå. Menar, jag har själv ställt mig den frågan: "Hur vet man när man hittat den rätta".

Nu vet jag och jag är så otroligt tacksam för att det hände just mig, nu när jag behövde det som mest. Men, så slår min osäkerhet igenom och rädslan att förlora allt igen. För, brukar det inte vara så för mig? När jag hittat något jag verkligen vill ha, så försvinner det lika fort. Jag vill inte hålla för hårt i dig, så du kvävs, men jag vill inte hålla dig för löst, så jag riskerar å förlora dig. Du betyder allt för mig och jag kan inte se mitt liv utan dig i det.

Det går inte en dag utan att jag tänker på dig. Du har verkligen vänt upp ned på mitt liv i en handvändning. Flera gånger har jag suttit med telefonen i handen och varit på väg att slå ditt nummer, men låtit bli. Jag tog modet ikväll och det konstiga är att det kändes lika nervöst, som det gjorde första gången. Det är svårt att sansa sig själv och andas normalt. Nej, nu vill jag komma till dig ... Och jag längtar tills den dagen jag slipper vinka av dig på obestämd tid, tills nästa gång vi ses. Jag längtar tills den dagen jag kan somna varje natt med dig vid min sida och vakna upp och se att du fortfarande finns kvar.

Magnus - Jag sökte kärleken och fann den i DIG

How does it feel When I hold you in my arms And you're lying next to me Never wanting you to leave Until I'll tell you how it feels To be cradled like my dreams And to know that you love me No more wasting time in asking other people

Tuff Dag

Idag har jag haft väldigt mycket att tänka på. Dels slog det mig att jag kommer att få sista csn-stödet den 23:e maj och då får jag endast ut 6800:-. Detta gör att jag fått smått panik om vad jag gör sedan. Så, alternativen som finns är att jag hoppas att jag kommer in på de ytterligare distanskurser jag sökt, å fortsätta dra på mig studieskulder, eller hoppas på att jag får akassa, vilket e mindre än jag får ut nu. Jag har även sökt två sommarjobb på eget bevåg. Det har gett halvt resultat på båda, då jag ska på intervju för det ena 6:e maj och det andra ska jag ringa nästa onsdag och få besked.

Nåt roligt mitt i allt elände är  iaf att jag och Erika var till Carolinas SPA och bokade tid för Nack-Ryggmassage samt Ansiktsvård nu på torsdagskväll. Det ska bli jättekul och det bästa är att det kostar oss ingenting, då jag har haft Friskvårdschecken till ett värde av 1000:-.

Jag saknar Magnus nåt enormt mycket och sitter och funderar över när jag ska åka och hälsa på honom. Har kollat upp lite å sett att det lönar sig mer för mig att åka tåg än buss, dvs om jag inte får csn-rabatt på bussen. Men, isf måste jag boka i förväg, så ska kolla upp det å sen höra me Magnus. Har även fixat klart ett antal presenter till honom med =P. En e beställd och beräknas komma om två veckor, lagomt till samma vecka som han fyller år. Så jag kan ju inte åka innan den presenten kommit iaf.

Får besked den 5:e maj om jag kommer in på sommarkurserna. Vore rätt skönt på ett sätt, för då är jag "ledig" hela sommaren, vilket jag inte får om jag tar ett sommarjobb. Nackdelen med sommarjobb, är att då kommer jag inte få nåt mer bostadsbidrag för detta år =O(. Fick även VG på mitt projektarbete, som jag tidigare fick U i. Så, det e en enormt prestation från min sida =O). Ibland kan man verkligen.

Ska fortsätta här nu. Känner mig väldigt tung i huvudet och har varit alldeles för mycket att tänka på.

Kram kram

En stressad, orolig och halvdeppad Linda 

Love Is In The Air

Helgen som gått, har varit bland de bästa i mitt liv på väldigt lång tid. Jag kan inte minnas när jag hade det så bra faktiskt. Fast, som med allt roligt, så rinner tiden iväg så fort och nu är jag ensam igen. Även om jag är så otroligt lycklig, kär och glad, så känns det tomt att vara ensam igen. Det kändes så bra å ha honom här, somna vid hans sida och vakna upp bredvid honom. Så skulle jag vilja ha det resten av mitt liv. Han ger mig så otroligt mycket, som jag inte riktigt kan beskriva i ord, för det skulle inte göra sig rättvist. Det måste upplevas för att överhuvudtaget förstås. Men, jag vet och han vet och det här är bara början på något väldigt underbart och fantastiskt. Nu kan jag bara hoppas på att det blir som vi vill, med flytt, jobb och allt. Längtar redan tills vi ses igen och får väl se om jag kan hålla mig ända till din födelsedag.

Vill vidare även rikta mig till en av de mest underbaraste personerna i mitt liv, Carina. Jag tror inte du förstår hur mycket du har kommit att betyda för mig den här sista tiden. Vi har kommit varann så nära och jag vet att jag kan prata om ALLT med dig. Jag känner en trygghet och tillit till dig som jag inte kännt med någon annan. Du är verkligen den mamma jag aldrig haft. Jag vill föralltid ha dig i mitt liv och du har en speciell plats i mitt hjärta för all framtid. Eftersom jag inte e förmögen så kan jag inte köpa dig nåt fint, men jag kan ge dig all min tacksamhet och finnas där för dig med.

Avslutningsvis en liten bild tillägnad killen i mitt liv, min andra hälft och själsfrände for all times.

//Linda
image78

Vårkänslor

Imorse när jag vaknade, var det ett underbart väder ute. Solen sken på en klarblå himmel, fåglarna kvittrade och jag gick och drömde mig bort i min älskling. Mer vår än såhär kan det knappast bli, så jag är så lycklig som man kan bli just nu. Nu är det bara 1½ dag kvar innan Magnus kommer hit och jag har längtat så och tror att det kommer att bli svårt å somna imorrnnatt. Lite som när man var liten å väntade på att födelsedagen skulle infinna sig. Varje gång jag tittar på honom, så slår hjärtat dubbla slag och det pirrar i magen. Det är en märklig men helt fantastisk känsla, som jag inte upplevt på väldigt lång tid. Jag tror att det här kallas för kärlek *ler*. Jag kan inte sluta att häpnas över hans skönhet å hur man kan bli mer perfekt än honom. Inte heller kan jag förstå att han faktiskt är min, att han vill ha en enkel liten varelse som mig. Hur lyckligt lottad kan man bli? Fråga mig, jag vet *ler*.

Har passat på att vara ute extra mycket idag, när det varit sådant toppenväder. Tränade med Fellini och vi körde ett par läggande, som satt klockrent utan att varken behöva göra dubbla tecken eller någon halvhalt. Linföringen gick sämre, då jag tyckte Fellini hade dålig fokus idag. Däremot provade vi för första gången på Hopp över hinder, ett provisoriskt sådant i form av en sådan stenvägklump, va de nu heter. Hoppet var perfa =O).

Nu ska jag slappa lite å se på tv, efter att ha plågat mig igenom närmare 89 sidor i en mycket märklig bok, som heter "Ragtime". Måste läsa denna och recensera, genom min Engelskakurs *suckar*. Snart kommer nog Magnus Online med ... hihi ... Puss på er // L

image77

5 dagar kvar

Idag fick jag sovmorgon fram till strax innan 9, då Fellini väckte mig och tyckte att jag hade sovit alldeles för länge. Det var faktiskt skönt å kliva upp å gå ut på promenad, för jag var så utvilad. Efter promenad å frukost, så städa jag lite här hemma. Dammsög lgh samt min svarta soffa, som såg ut som ett ludet troll.  Fellini har även fått sig ett skönhetsbad, som inte varade länge. Detta i och med att jag hade bundit fast honom utanför ICA och när jag kom ut igen så var hela Fellinis arsle och svans svart av lerslask. Skojigt värre, så får nog spola av honom på torsdagskväll innan vi får fint besök på fredagkväll ;O).

Någon frågade mig va jag skulle vilja döpa mina barn till. Jag har ju inga barn, men några namn jag e väldigt förtjust i e Ella, Saga och Leah. Detta förutsätter ju att det blir tjejer *s*. Men men ... Sen vill jag bara säga också att det finns personer som jag stör mig så enormt mycket på, att jag har fan-i-mej lust å klösa ut ögona på. Förstår inte va som e fel å hur man kan va så jävla negativ jämt, å ändå ha det så bra. Jag har iaf fler kompisar, e snyggare, bättre å har betydligt sexigare kille så ... sitt där å tyck synd om dig själv å försök bli nåt du aldrig kommer att bli. Life is a bitch ... I can be that too ...

I övrigt har dagen varit väldigt händelselös ... pratade en sväng me Magnus på msn å hoppas att han kikar in igen senare. Har precis vräkt i mig en skål me pasta i Ricottasås. Rätt gott och duger väl när man e fattigare än en gris. Hur nu en gris kan va fattig? Jag har väl totalt 500:- å leva på, så jag hoppas verkligen att den som Carina visste av, vill köpa mitt bur. Sen har jag sålt tre spel på Tradera. Men dessa spel gav ingen direkt vinst.

Puss på alla

Magnus ... love you babe ;O).

image76

Han E Min

Va grymt trött imorse, efter konstiga drömmar och fortfarande väldigt ont i höger arm. Känns som att armen domnar bort å ut i lillfingret. Morgonrunda i sedvanlig ordning och sedan frukost. Mellan 12-14 ca var jag å tränade passivitet me Fellini tillsammans me Carina, Linn, nån människa me Springer å vovven Doris. Va heter ägaren Carina? Fellini skötte sig hyggligt, pep iofs väldigt mycket å gjorde några försök att flyga upp. Han tyckte inte om å bli omkullkastad, men jag tror jag e en bit på väg i ledarskapet för idag så kröp han ihop till en boll å la svansen mellan benena för första gången med mig. Sååå stolt.

Nu sitter jag å slappar framför tv:n å har ärligt talat skittråkigt. Vet inte va jag ska göra direkt. Hoppas Magnus tittar in på msn snart ... så man får nån ljusglimt ikväll ... =O) ...

Puss på alla


Kvällens text (gissa till vem *ler*):

Nog har jag tänkt att allt det här är nog för bra för att va sant. Ja, en dröm blev verklighet. Och alla andra dom gick bet. Han är min. Han är allt. Han är svår att nå, men han är min ändå. Han kan få vem han vill, men han säger nej till alla utom mig. En gudagåva som himlen sänt som ger mig allt jag vill ha. Det är sant. Han är allt. Han är min.

image75

Fredag i Mitt hjärta

Jag har fortfarande ont i höger arm, vars smärta kan beskrivas som att man endera har huggit av några nervtrådar eller krossat sönder nån muskulatur. I klarttext, det gör förbannat jävla ont. Som toppen på det hela har jag en tung huvudvärk samt yrsel. Antagligen biverkningar från min levermedicin och dessutom som om det inte vore nog har jag fruktansvärt ont i min lever. Min läkare förklarade att detta berodde på att min lever inte mår bra och är inflammerad. Så, förhoppningen e ju att medicinen ska dämpa detta så att jag mår bättre.

Mamma ringde idag, eller egentligen alldeles nyss. Först var jag inte ett dugg intresserad av att prata med henne, men vi avslutade samtalet som vänner, vilket e ett stort halleluja för oss två. Vi brukar i princip alltid bråka med varann annars och har inte heller speciellt bra kontakt. Tur att jag har min extramamma som jag älskar å tycker e sån som en mamma ska vara. Carina, du e bäst ... love ya ! ! !

Nu ska jag krypa upp i min stora, tomma å ensamma soffa, käka lite godis å se på tv. Men, nu e det bara 1 vecka kvar tills jag har sällskap här i soffan ... längtar nåt så enormt att jag spricker. Mitt hjärta har aldrig varit mer fyllt av glädje å kärlek, som det e nu. Tack Magnus för att du fick mig att tro på kärleken igen ... Puss ! ! !

Men, nu måste jag ju ge några söta ord till min bästaste kompis, Erika ... da'sis in all times. Du anar inte hur mycket du betyder för mig. Älskar dig och vi kommer alltid vara bästa vänner.//Sisters in crime

//Linda

image71

Hej Mitt Vinterland

Altlså helt seriös, finns det nån hejd på hur mycket det faktiskt får snöa ute i April? Uppenbarligen inte, men kan inte påstå att jag njuter av välbehag, när jag pulsar runt i halvblöt, tung tösnö å me en hund som ska än hit å än dit. För å göra det hela ännu roligare så var jag ju absolut tvungen å träna me Fellini i halvdjupsnö också =P. Så, jag stegade upp en kvadrat där jag gick runt med honom. Inkallningar går ganska bra, förutom att Fellini gärna dundrar i full fart å inte hinner få stopp vid mig, så han liksom sladdar förbi å sen måste vända. Fick slänga omkull honom en gång idag med, då han skulle rusa ut i kopplet, så som han gör lite nu å då. Idag försökte han faktiskt resa sig, men jag var tjurigare, så där fick han minsann ligga en bra stund innan han faktiskt gett sig.

Det e kul hur en del människor fungerar. Såna man inte haft speciellt mycket kontakt me på många år, av den anledningen att de inte e något att hänga i julgranen direkt. Helt plötsligt blir man väldigt intressant i och med att man hittat en respektive i sitt liv. Då ska det vetas både det ena å det andra. Jag säger bara, lägg ner till alla er, ni kan fan roa er me er själva, pilla er i naveln eller vadsomhelst egentligen. Men ge FAN i mitt privatliv ! ! !

Har haft otroligt ont i höger arm idag, dels för Body Pump-passet i tisdags och dels för att jag på nåt jävla vänster låg på armen i natt. Så jag kan som inte röra den åt nåt håll. Tur att det e en vecka kvar till Magnus kommer hit, så man inte e helt jävla invalid ... =P. Nu ska jag återgå här ... Se lite på tv å så ...

Puss på alla söta vänner å en megapuss till mitt hjärta

//Linda ... forever in your heart

image70

Mittiveckan igen

Alltså, va fan, va kom all denna jävla snö ifrån ... trodde det var april, vår, tussilago å kvittrande fåglar. Inte trodde jag väl att det var december å väntan på julen ... Jaja, jag e så glad å lycklig iaf, så det bekommer mig inte sååå mycket, även om jag föredrar värmen. Jag e sommarmänniska in i själen, så det så ... Så skönt å kunna slänga av sig vinterjackan, mössan å allt. Inte för att jag brukar ha mössa då. Jag e en sån som hellre fryser sönder öronen *s*.

För er som inte visste, så har jag hittat min soulmate ... Trodde inte det var möjligt, å såhär har jag inte känt på länge, faktiskt inte i nån tidigare relation. Mitt spraydatekonto e stängt, så sorry för alla killar som så desperat försökt me mig. Inte för att det funkade förut heller men ... *flinar*.

Hittade denna underbara tjej på youtube. Hon sjunger helt underbart ... lyssna vettja ... =O).

Till Magnus ... love you now and forever ... å du e bara min ...
Puss


Body Pump

Fy va dagarna går långsamt nu ... dels för att jag inte vare på gymet på dagtid, utan kört kvällspass. Men mest för att jag har nåt underbart att se fram emot nästa torsdag. Längtar så att jag håller på att dö. Vare på Body Pump pass ikväll och det gör jag fan inte om. Mina gamla knäskador kom upp igen ... å jag blev tvungen att kliva åt sidan vid de momentena.

Den senaste veckan har varit händelserik, omtumlande och helt underbar. Det e inte länge kvar nu och du har verkligen fångat mitt intresse och erövrat mitt hjärta ... "M" det e du och jag ... Tillägnar låten nedan till dig.

Puss på alla
L

Måndag igen

Det har varit en otroligt händelserik lördag. Den började med att jag åkte ut till Carina för å lämna av Fellini hos henne, för han skulle vara där tills idag. Sedan åkte jag in till stan igen å shoppade en present till Sussie som fyllde år i lördags. Sen gick jag hem å städade å duschade och gjorde mig iordning inför kvällen.  AC var först ut, sedan dyk Erika å Mats upp, å därefter droppade gänget in en efter en. Min inflyttningsfest blev hur lyckad som helst, som ni kan beskåda på ett urval av bilder nedan ... =P.

Underbara å söta Tony hade me sig VIP-biljetter å han va så gullig å gav mig en rosa biljett, så jag slapp inträde å Statt. Carro hade också fått å då hade Tony sagt: "Tjejerna får rosa". Han e för go ... Fick även en megastor rövinare av honom, Mikael å Mats. Hur gulligt som helst av dom ... för jag hade inte förväntat mig presenter av folk. Av Erika å Mats fick jag en flaska Apple Sourze (börjar ni ana mönstret att mina vänner antyder mig som spritälskare *s* eller vill göra mig till en åtminstone),  badsalt och badkulor. Fick ett fint blomsterarrengeman av Carro å Örjan. Tack alla som kom och gjorde festen till det den blev, EN LYCKAD kväll.

Vid 22:30 drog vi på Statt, vilket också var helt ok ... jag virrade bort mig emellanåt å hamnade så smångingom i hjärngrepp hos två rysk/polska typer ... sliskiga å äckliga.

Kom hem runt 02 å då låg jag å pratade me en helt underbar person, som har tagit en stor plats i mitt hjärta ... Han har ett hjärta av guld å e nog en av de finaste personer jag stött på i mitt liv. Words can never explain what I feel for you. 10 dagar kvar ...

Puss på alla underbara vänner nu
Ett extra stort tack å kram till min underba coola mamma, å allt-i-allo. Du vet vem du e ... ;O).

image65
image66
image67
image68
image69

1 dag kvar

Det har varit en stressig dag. Sov oerhört skönt imorse, då Fellini turligt nog väckte mig runt 07:30. Skyndade mig att klä på mig, göra mig klar å gå ut me honom. Sedan var det snabb frukost å iväg till gymet. Kostrådgivning samt ett sedvanligt 65minuters löpbandspass. Hem, duscha, äta lunch å sen iväg igen me Fellini å träna lite. Försöka slappa lite, sen tvätta ... e inte riktigt klar än. Käkat en god middag ... (se bild nedan). Nu ska jag bara vänta på att tvätten blir klar å sen blir det luuuugn kväll.

Kramis på er alla

P.S. En del drömmar känns väldigt avlägsna, men man klamrar sig ändå fast vid dom, i tron å hoppet om att man en dag ska nå ända fram D.S

P.P.S. Idag fick jag ett brev från Kriminalvården i Norrtälje. Johan släpps ut på permis med personal  11:e april. Jag har undrat flera gånger om va som händer, den dagen han släpps fri. Det vill jag inte veta ... försöker att inte tänka, Men, min gissning e att de här åren inte gjort honom bättre, eftersom han aldrig insåg att han gjort fel då. Han kommer säkerligen gå ut där å göra om samma sak igen ... D.D.S

image64

Mittiveckan

Idag har jag bara sutte å slitit med diverse engelskauppgifter. En sak e då säkert, jag kommer aldrig läsa engelska igen på universitetet. Va inte alls så kul som jag tyckte på gymnasiet, men kursen e pissdåligt upplagd också.

Nu e det inte länge kvar till lördagens stora event, nämligen Inflyttningsfest hos moi, å för att sätta en viss jämlike på plats, så ja bor VISST också på Esplanaden ... så det så ... ;O) ... även om jag inte har fönster mot E:4an ... hihi. Ser iaf fram emot festen enormt och det ser ut att bli många också, runt 21 pers eller så ...

Kollat å dregglat på lite skor å hittade bla dessa skönheter av väääldigt många ...

Kram å Hej

image63

RSS 2.0