Gymet Igen

Trots det fina vädret idag ... ja, det e kanonväder ute me klarblå himmel å strålande solsken, så var ja på gymet idag. Var så otroligt skönt å va där igen. Körde förutom axlar och rygg min favorit som e bic. Måste börja komma ikapp me tric också ... =O).

Har varit lite deppig nu på kvällen igen ... så som förut så var jag på bra humör, sen kom det plötsligt utan förvarning ... tårarna ... Jag vet inte längre när de kommer eller varför. Jag känner bara en enorm tomhet, saknad och ensammast i världen utan någon att älska och som älskar mig.

Det Gör Ont När Hjärtat Brister

Här sitter jag i soffan och tittar runt i rummet. Ögonen blir suddiga och jag känner hur en tår sakta bildas och långsamt rullar nedför mina kinder för att landa och dunsta bort. En till tår bildas och jag blundar och försöker desperat att fly från mina egna känslor. Förtvivlat kryper jag ihop och önskar att jag kunde vakna upp ur denna mardröm.

Folk kan inte förstå, de kan inte sätta sig in i hur jag känner och de rycker lättsamt på axlarna och tycker att jag bara borde glömma. Jag tillåts inte gråta, sakna eller låta mitt hjärta långsamt slå sina sista slag för den personen som fanns i mitt liv. De tycker att allt borde kännas lättare nu och att jag bara ska gå vidare. De förstår inte att ett hjärta som fortfarande slår och håller en plats öppen för honom, inte kan stänga av och låtsas som inget hänt. Alla sår läker förr eller senare, men en del tar längre tid.

Jag har inte glömt, jag har inte slutat känna

Linda
image93

Saknad

Jag har sovit relativt bra nu de senaste två nätterna. Istället har jag börjat drömma massa saker. I natt drömde jag att jag var hos Magnus igen och hälsade på. Barnen blev jätteglada å se mig och det kändes så otroligt bra. Tindra skulle visa mig hunden hon fick av mig då hon fyllde år och Emilia var jätteglad att jag var tillbaks. Vi var tillsammans igen allihopa och jag kunde sucka ut och veta att allt bara varit en hemsk dröm. Vaknade och insåg att det var just vad det var, bara en dröm. Har satt upp teckningarna på kylskåpet. Jag fick teckningarna av  Emilia och Älva första kvällen jag var där.

Trots att jag fått lite mer klarhet i saker och ting kan jag fan inte släppa det. Det beror nog på att Magnus e den första killen som påverkat mig så otroligt starkt. Såhär kände jag aldrig med de tidigare ex:en i mitt liv. Jag har aldrig känt mig så säker på mig själv och mina känslor som med honom. Frågar mig hela tiden vad han egentligen vill med sig själv, sitt liv, och vad han tycker att han får ut av att hålla på, på det här sättet som han gör. Det är så knäppt, men jag är så otroligt kär i honom att jag skulle vara beredd att glömma och förlåta allt och ta honom tillbaks på direkten, otroligt va? Men, han vill inte ha mig tillbaks. Vette fan va han vill egentligen. Det e¨så mycket han verkar ljugit om, och levt som två olika personer. Skrämmande hur mycket man tror att man vet och hur lite som faktiskt är sant.

Ska åka till Solle ikväll kl.17:10 med bussen, dvs om min "älskade" lärare i Engelska A -kursen svarar på mitt mail och ger mig dispens på bokrecensionen för boken som ska vara klar på måndag, dvs det datum då skit-adlibris kommer skicka boken. Snacka om snabblevereans ... NOT ... 1 hel jävla vecka ...

Vi hörs nåt ...

Kram på alla mina underbara vänner som ställer upp och finns för mig. Ett extra tack och kram till Sandra, som kommit in i mitt liv. Du e en fin, go tjej å underbart snällt mot mig ... tack för att du finns. Inte svårt å se varsifrån Isabella fått sina bra egenskaper från ...

Linda

image92

"Have you ever loved somebody so much it makes you cry? Have you ever needed something so bad you can't sleep at night?"

"
We belong together
And you know that I'm right
Why do you play with my heart?
Why do you play with my mind?
Said we'd be forever
Said it'd never die
How could you love me and leave me
And never say goodbye
Well, I can't sleep at night without holding you tight
Boy each time I try I just break down and cry
Pain in my head oh I'd rather be dead
Spinnin' around and around
Although we've come to the end of the road
Still I can't let go,
It's unnatural, you belong to me, I belong to you
Come to the end of the road
Still I can't let go
It's unnatural, you belong to me, I belong to you

"

Tomhet

Natten som har förflutit har inte varit något undantag från föregående natt. Vaknade hela tiden och sov väldigt dåligt, för att sedan vakna igen 4:34 tror jag det var. Det högg i magen och jag kunde återigen inte stå emot tårarna, som bara forsade nerför kinderna. Kommer jag nånsin att få veta vad som hände? Kommer jag att kunna glömma och gå vidare?

Har försökt att plugga Engelska idag och tagit en långpromenad med Fellini, allt för att skingra tankarna från honom och allt som varit. Träffade även Erika idag och fikade på nya "Barista" i Oscarsgallerian. Det var skönt, för då slapp jag tänka för en stund. Jag är så otroligt glad att jag har så underbara vänner som stöttar mig och finns där för mig, nu när jag mår så dåligt. Tack för att ni finns, Erika, Carro, Carina och Mariette. ÄVen en supervarm kram till Rickard som alltid funnits där för mig, sedan vi lärde känna varann.

Skrev en lång dikt på netlog.se, och det var helt från hjärtat vad jag känner och tänker om honom ... han som jag skulle leva resten av mitt liv med. Nu står jag ensam kvar och har förlorat det som betydde så mycket för mig.

Ett brustet hjärta är svårt att läka
En tomhet är svår att fylla
Men tilliten och förtroendet är svårast att återvinna

Linda


Tårar

Jag ser ingen slut på tårarna och de kommer hela tiden. Det går inte att hejjda och det gör så otroligt ont att jag vet varken ut eller in. Jag som var så lycklig och för en gångs skull på mycket länge trodde att jag äntligen hittat rätt. Inte kunde jag för en sekund tro att jag skulle behöva titta på honom med tårar i ögonen och vetskapen att han inte längre är min. Det gör så ont och jag minns allt, även om vi inte kännt varann länge så gör det ändå lika ont. Jag hade glömt hur det var att vara kär, tills han kom in i mitt liv. Men jag minns exakt hur det känns och bli lämnad ensam, sårad och med så många obesvarade frågor. Nu står jag där igen ...

Tänker han på mig alls? Har han bara raderat mig ur sitt liv, ur sina tankar och ur sitt hjärta? Varför tog jag upp det med meddelandet? Kanske allt hade varit som vanligt och bara om jag hade hållit tyst. Jag försöker verkligen förstå men inget av det här är vettigt. Har aldrig varit med om något liknande tidigare ... det är som att han gått upp helt i rök. Om det är så att han inte riktigt vet vad han vill, att han har mycket och tänka på, varför låter han mig inte finnas vid hans sida för å stötta, så som man gör i en relation. Om jag ändå bara kunde få en förklaring och en andra chans. Jag har ju inte gjort nåt fel, förutom att jag kanske inte är tillräckligt snygg elller nåt? Vad vet jag?

Ta bort all smärta inom mig, jag vill inte ha ont längre. Få stopp på alla tårar som rinner nerför kinderna, för jag drunknar snart i sorgen. Jag vill le igen och känna glädje, lycka och allra mest kärlek. Men, för varje fall backar jag mer och mer och min tillit och förtroende för killar e nästan nere på noll. Han var den första som jag faktiskt känt fullt förtroende och trygghet med. Jag tvivlade inte en sekund på något med honom. Allt kändes så topppen och underbart som det kunde med honom. Jag har inte upplevt något liknande på evigheter och det var verkligen äkta kärlek. Nu står jag ensam kvar medans han säkert redan hittat en ny. Varför?

Linda

image91

Förlorad och Förvirrad

Jag har nu kommit hem igen efter vad jag tyckt varit en hel underbar 1½ vecka. Har gråtit i omgångar hela kvällen och sitter bara å darrar i soffan. Vet inte längre va jag ska tycka eller tro. Det gick så fort att jag inte hann me å förstå, men nu är jag åter ensam igen.

Har försökt desperat att nå fram till honom, men utan resultat. Han dizzar mig helt och hållet och jag förstår inte varför? Vad som hänt från igårmorse till nu är helt oförståeligt, tills han kan komma med en vettigt förklaring. Det enda jag kan ana är att mitt sms om hans meddelande på netlog triggade beslutet hos honom. Dock vägrar jag tro och acceptera att han helt plötsligt inte känner något alls för mig, efter allt han sagt till mig och hur otroligt bra det kändes mellan oss då han var här hos mig. Det har kännts oerhört bra då jag varit hos honom också och jag älskar hans barn. Jag såg en framtid med honom och barnen i mitt liv ... en framtid som nu tagit ifrån mig i en handvändning.

Förtjänar jag inte en enkel förklaring? Har han hittat en annan som betyder så mycker mer för honom att jag bara var att kasta åt sidan? Tanken på att någon annan tjej ska finnas vid hans sida där jag varit känns outhärdlig. Han var ju mitt allt och mitt hjärta.

Kärleken sårar och segrar och än en gång går jag ur som förloraren

Linda

image90

En sårad själ, Ett brustet hjärta

Verkar som att det jag tvivlade på var befogat iaf. Jag vet varken ut eller in och har knappt sovit något på hela natten. Att något kan slitas ifrån en och bli nattsvart i ett ögonblick. Det är skrämmande hur fort och utan förvarning det kan gå. Jag är så otroligt förvirrad och lessen nu och vet inte hur jag ska kunna fortsätta utan honom. Jag trodde ju i min enfald att det var han och jag, men det var för bra för att vara sant. Uppenbarligen förtjänar jag inte att vara lycklig, glad och kär. Hur mycket jag än vänder och vrider på det och går igenom allt från första början, så kan jag inte förstå hur det blivit såhär? Gjorde jag nåt fel? Vad har dom som inte jag har? Varför sa att han allt som han sa till mig, om han inte menade det? Är det här slutet nu och vi går skilda vägar? Jag verkar ju iaf inte ha kunnat ge honom det han vill ha och behöver ... men uppenbarligen kan någon annan tjej det ... Hoppas den tjejen kommer uppskatta honom och hans underbara barn på samma sätt som jag gjort ...

//L

image89

Fredag i Mitt Hjärta

Vädret är minst sagt skiftande, ena stunden varmt och sol för att i nästa stund helt utan förvarning försvinna och förvandlas till kyla och grå himmel. Lite så jag känner inom också, känslor som egentligen inte är befogade, men som jag inte kan stå emot. Jag är lycklig, kär och har fått det bästa jag kunnat önska mig. Men samtidigt som mitt hjärta slår för honom, så jävlas mina tankar med mig och får mig att tänka. Jag blir så arg på mig själv och borde bara skaka av mig alla tankar å känslor och bara glädjas och njuta av livet som är. Men jag kan inte och det beror nog på mitt fortfarande inte så bra självförtroende.

Det som gör att jag hela tiden funderar över om han verkligen vill ha MIG, om han inte egentligen önskade att han fick nån annan, den där snygga tjejen på andra sidan gatan (teoretiskt tänkt). Va fan ser han hos mig egentligen? Jag hatar mig själv och jag hatar det mina tidigare relationer har orsakat mig och vad detta har resulterat i, att jag inte kan känna full tillit och förtroende nog att våga tro att det är MIG han vill ha och ingen annan. Fan ta de killar, som sårat mig, som varit otrogen och krossat mitt hjärta i miljontals bitar. Fan ta han som satte "kniven" i ryggen på mig och verkligen fick mig att tappa ALLT förtroende jag nånsin haft för killar, han som fick en timmas tortyr att bli ett evighets lidande.

Jag vet ärligt talat inte hur jag ska göra för att våga kliva ett steg framåt och släppa taget om livlinan, som jag håller hårt i, min enda trygghet, som gör att jag inte ska falla och göra mig illa som så många gånger förr. Jag vet inte hur jag ska gör för att intala mig att han inte är som alla andra och måste ha andra vid sidan av. För innerst inne, så vet jag nog att han inte är sån. Det är JAG som måste måste våga ... Hjälp mig att våga ... Jag älskar honom över allt annat och vill inte förlora ... ännu en gång ! ! !

image88

Tisdag och Snö

Visst e det otroligt, men det har faktiskt snöat och haglat idag i omgångar. Känns ju väldigt upplyftande, när man försöker se fram emot sommaren och värmen. Men, det e väl som man säger i Sverige: "Den bästa dagen på året är sommaren", för den vara ju så kort.

Pratade med Carina idag, eller jag har pratat med henne flera gånger. Hon har ju varit och parat Eliska med en stilig herre från "utlandet", Aaron tror jag han heter. Sen fick jag även en glad överraskning att Carina hade ordnat en sak åt mig gratis ... hihi ... TACK mamsen för det ... du e bäst ... ;O).

E kvar i Vännäs och trivs som hmm ... fisken (?) i vattnet, eller snarare kräftan =P. Min tautering läker som den ska med, Har varit en aningens dålig på att smörja in den, men men. Fick även ett mail från Micke igår och han frågade hur träningen gick. Vet inte riktigt om det e sånt dom brukar göra på gymet, eller om det var av andra anledningar *s*.

Ska kila vidare här iaf ... ville bara plita ner nåra radera, så alla, eller de få nära å kära jag har, ser att jag fortfarande lever å har alla kroppsdelar kvar på rätt plats också ;O).

Hej hopp å Puss

Linda


Last Blogg For A While

Det har regnat idag, vilket trots allt är bra, med tanke på att det annars inte blir grönt å fint ute =O). Men, mig gör det inget, för imorgonkväll åker jag upp till min älskling å stannar där på obestämd tid ... *s*.

Min morsa ringde idag och hon nämnde inget om min tatuering och hon lät som vanligt. Fast, jag misstänker att det lär komma framöver iaf.

Har hämtat ut min mobiltelefon hos Bokia. Funderar på att sälja den, för jag behöver verkligen pengarna, men morsan tycker att jag ska ge den till farsan. Hmm ... fast jag är verkligen aspank. Jag gör som jag tänkt iaf och säljer den. Då kan jag iaf få ut några hundralappar.

Städat idag också, sen ska jag packa det sista och gå igenom checklistan, så jag inte glömt nån. Jo, jag behöver en sån, eftersom mitt minne inte är så pålitligt alla gånger =P.

Så, mina få men så trogna bloggläsare ... tills vi ses igen ... Have Fun ... å gör ALLT som jag skulle gjort å lite till ;O).

Puss puss

L
image87

Packat å Pluggat

 Idag har jag varit riktigt produktiv om jag får säga det själv. Först var jag på H&M och kollade om det gick å byta tröjjan jag köpte till Magnus om den inte skulle passa. Det gick fin fint å behövdes inte vara inom ramen av 10 dagar å det gick å byta i Umeå också - kanon ! ! ! Sedan var jag på bibblan å försökte låna bok nr 2 för Engelskakursen. Såklart hade någon stulit det exemplar som fanns inne, så de har reserverat den från Parkskolan å får se om den hinner hit innan jag åker till Magnus på onsdagkväll. Därefter har jag tvättat, renbäddat sängen, skruvat fast sängbenena som var väldigt lösa samt packat alla väskor å påsar för onsdagen. Kommer ju inte bli något bloggande nu på ett tag, eftersom jag kommer vara hos Magnus å en tid framöver.

Hittade denna lista  från en sida, och utmanar Erika , Carina , Karin , Linn , Annica

BRUKAR DU:
Peta dig i näsan: Nej, men kliar ofta utanpå
Titta på dig själv i spegeln: Oja, e spegelkåt som få
Gnälla: Det händer väl
Skrika: Öhm, nja, känns lite fjortis
Sova: Ja
Ha ångest: Det händer
Skada dig själv med flit: Låter som man har problem med sig själv isf, så självklart NEJ
Ta mediciner du inte borde ta: Jag är härdad, så tar ytterst sällan mediciner, såvida jag inte är ordinerad dom
Vilja dö: Nej, men däremot rädd för att dö
Drömma mardrömmar: Va väldigt längesen nu
Drömma sexdrömmar: Hihi, ja, det har hänt
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Nej
Klä dig i svart: Ja, det e en av mina favoritfärger i klädgarderoben
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Ja, såvida distanskurser räknas
Röka: Jag feströker, svårt å låta bli, även om my sister in crime har förbjudit mig =P
Ha sex: Ja, men inte så ofta som jag önskar ;O)
Ljuga: Nej
Hata folk: Hata är ett starkt ord, men finns personer jag inte vill ha i mitt liv iaf
Lita på folk: Ytterst få, men de är guld värda

VEM:
Saknar du: Magnus
Vill du döda: Djurplågare, pedofiler, mördare mfl
Rörde dig sist: Fellini körde in sina klor i min fot
Vill du slå: Samma som de jag vill döda
Kysste dig sist: Magnus
Vill du kittla: Hihi, ingen aning
Kramade du sist: Carina
Vill du prata med: Erika, Carina och Magnus
Skrek du på sist: Grannen under som hade fest
Vill du vara som: Jag är nöjjd med mig själv
Sårade dig sist: Mitt ex José
Vill du bli galet full med: Haha, finns bara en, Erika såklart
Gjorde dig riktigt glad senast: Magnus
Fick du sms från senast: Carina
Ringde dig senast: Min storebror Fredrik
Är vackrast på jorden: Magnus

HAR DU:
För många vänner: Nej, men kvalitet framför kvanitet
Förföljelsemani: Ja, jag kan inte ha folk som går bakom mig, men det har sina orsaker
Tvångstankar: Nej
Någon annan psykisk sjukdom: Det sägs att jag lider av PTS
Någon fysisk sjukdom: Hepatit B, Endometrios och Psoriasis
Någon skada: Skadad båda knäna
Färgat håret: Japp, Magma, men det har nästan försvunnit ur nu
Brutit några ben: Jag spräckte ett gäng revben, då jag å jobbet körde GoCart.
Några piercings: Öronen och naveln
Egen dator: En 17' Fujitsu Siemes Amilo Lap Top
Bra självförtroende: Ibland så, ibland inte
Kysst någon: Jajamensan
Haft sex: Jaaaaa
Köpt kondomer: Jodå, det med. Ansvarsfull flicka ;O)
Tagit nakenbilder: Censur
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Ja
Varit kär: Ja
Dumpat någon: Ja, mitt senaste ex José
Stulit någonting: Aldrig
Lämnat landet: Om Sollefteå räknas som landet, Ja
Tuttat eld på nått: Mitt eget hår och ett vardagsrumsbord som inte var mitt
Gjort något olagligt: Cyklat på gågatan i Sollefteå

HUR:
Går du: Hur? Vilken fråga. Ni får väl titta själva å se
Svarar du i telefonen: "Linda" eller "Heeej"
Fördriver du tiden: Plugga, msn, träna vovve
Mycket pengar har du: Önskedröm iaf
Tjänar du pengar: Nej, men studieskulder iaf
Ofta diskar du: Varje morgon innan frukost
Ofta städar du: 2ggr i veckan
Många stör du dig på: Jodå, det finns de med
Ofta träffar du din familj: Inte ofta, å inget jag saknar heller direkt

TROR DU:
Att du kommer bli något: Ja, framgångsrik och välbetald *s*
På gud: Nej
På rymdvarelser: Nja, men kanske att det finns liv bortom oss
Att folk tycker om dig: Jaaaaa
På ett liv efter detta: Önskar, eftersom jag är rädd å dö
Att fiskar kan tänka: Varför inte
Att du kommer leva länge: Jag hoppas det. Sägs det inte att asiater brukar bli rätt gamla eller

VÄLJ:
Katt eller hund: Hund
Vit eller svart: Svart
Varmt eller kallt: Varmt
Vatten eller land: Vatten
Sex eller kyssar: sex
Telefon eller internet: Nätet
Musik eller tystnad: Musik
Bok eller film: Film, för jag spyr över böcker snart pga det jag måste läsa genom min distanskurs

Lördag och uttråkad

För ett tag sedan såg jag "Hitmakers", ett musikprogram, där personer ska försöka visa sina musikaliska talanger för fem skivbolag, representerade från Sverige, Danmark och Norge. Efter att ha genomlidit och skrattat mig genom dagens avsnitt, har jag bara en kommentar: "Stackars skivbolag och va fan håller ni sk talanger på med". Helt jävla pundade måste de flesta av dom vara, för de e helt otroliga, men, väl så underhållande.

Jag är så grymt less på att gå hemma om dagarna nu att det går inte att beskriva. Snart har jag varit arbetslös i ½ år och det är varken roande eller givande. Tror jag ska sprätta en vinare å sitta här i min ensamhet och pimpla vinglas på vinglas. Va ska jag annars hitta på en lördagkväll? Jag har iaf pumpat upp volymen på förstärkaren och väntar på att någon granne ska plinga på och gnälla, eller kanske sparka in min ytterdörr. Det vore iaf lite spännande och det enda upphetsande ikväll iaf.

Tack och Hej

image86



RSS 2.0